Onze filosofie; inspireren, innoveren en informeren
 

Inspiratie
Het vinden van het pad van vooruitgang begint altijd met inspiratie. Om dit proces blijvend van brandstof te voorzien demonstreren we de fascinerende nieuwe gezichten van bont middels workshop, lezingen, seminars, webinars en sociale en traditionele mediacampagnes. Wij reiken de hand aan iedereen die zich wil laten verleiden door het bont van vandaag.  

Innovatie
Van inspiratie komt innovatie. Ontwerpers vinden telkens opnieuw de wijze uit waarop zij bont in hun ontwerpen integreren, gebaseerd op hun eigen esthetische filosofie. Door het scheppen van hun eigen ´looks´ is het landschap van verwerkingstechnieken, optische effecten en stucturen, spectaculair veranderd.  Dit is een constant proces dat van groot belang is voor de rol van bont in mode. Het is tweerichtingsverkeer. Geinspireerd worden door bont, daagt uit om weer een stap verder te gaan in vernieuwend design. Wij zoeken samenwerking met iedereen die deel wil nemen aan de uitwisseling van deze creatieve energie.   

Informatie
Werken met bont vereist een voldoende niveau van kennis over de herkomst van bont en de wijze waarop het totstand is gekomen. Het informeren van onze modepartners en consumenten is dan ook één van onze belangrijkste taken. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en transparantie. Onze garantie is dat we alleen werken met bontsoorten die voldoen aan de hoogste ethische eisen.  

 

ONZE

MISSIE