FURLAB

WHERE FUR MEETS FASHION

furlab thing logo nl.png

WIE

WE ZIJN

 

De magie van bont

Bont is één van de meest creatieve materialen dat zijn weg vindt in mode- en interieur design van vandaag.  Vooraanstaande ontwerpers en modemerken vieren de veelzijdigheid van bont. De esthetische kracht van bont om textuur en volume te geven aan ontwerpen is uniek. Nieuwe verwerkingstechnieken hebben bont zachter, soepeler en lichter gemaakt waardoor het makkelijk is te combineren met andere textielmaterialen. Het heeft een proces van constante innovatie geïnspireerd op zoek naar nieuwe bont ´looks´. De eigenschappen van bont als een duurzaam, biologisch afbreek materiaal met een levensduur van tot wel vijfentwintig haar, maken het mogelijk om bont vele malen te hergebruiken.
 
Wij, de teamleden van FURlab,  hebben een duidelijke missie: het overbrengen van de magie van bont op iedereen die zoekt naar haar eindeloze mogelijkheden. Of  je nu een modeprofessional bent of een consument.

Voor onze modepartners gaan we tot het uiterste om je te ondersteunen in het vinden van je eigen weg in de uitdagende wereld van bont.   

Consumenten inspireren we met de laatste bont ´looks´ en collecties vanuit de gehele wereld.

FURlab, where fur meets fashion

 

MEER

LEREN

 

Om meer te weten te komen over onze gezamenlijke missie, portfolio, team, ethiek en nieuws, gebruik het hoofdmenu

WAAR

WE ZIJN

 

Voor meer informatie over bont op nationaal niveau, kunt u uw favoriete land kiezen voor het nationale bont nieuws, ontwerpers die met bont werken, fotogalerijen, celebrities die bont dragen en andere bontnieuwtjes.

soleil test 2 76124